Hallo. Fijn dat u er bent.
Welkom in de wereld van sensualiteit, passie, seksualiteit en hoogtepunten.

Gelegen in Arnhem kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten massages. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van tantraseksmassage. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Tel. 06-1204 1104 (ook Telegram & WhatsApp)

Tantraseks(massage)

Sinds de oprichting van onze praktijk in 2015 houden wij ons al voornamelijk bezig met klassieke massages.

Exomassage

In 2015 hebben wij ons diploma voor Paramedisch ondernemerschap behaald. Deze kennis is geschikt voor meerdere cosmetische behandelingen.

Body-to-body-massage

Deze vorm van massage is intens en sensueel. De verbondenheid tussen cliënt en masseur wordt tot op hoogtepunt gebracht. De beste remedie tegen huidhonger.

Ontharen

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor beautybehandelingen, u kunt terecht voor onder andere ontharen voor mannen of een schoonheidsmassage.

Wat is tantraseks?

Handig om te weten en om misverstanden te voorkomen: Tantraseks is niet helemaal hetzelfde als tantra(-healing of -massage).
De grote verschillen:
Tantra is een eeuwenoud (Indiaas) ritueel bestaande uit aanrakingen, intimiteit en yoga gericht om seksuele remmingen/disfunctioneren te verhelpen. Het doel is dan ook therapeutisch en niet gericht op seksuele gemeenschap pur sang.
Tantraseks is een oude (Westerse) massagevorm waarbij de doelen seksualiteitsbeleving en orgasme hoofdzaken zijn. Daarbij is een langzame opbouw naar intimiteit van belang. Gunstige bijeffecten kunnen zijn dat ook de seksuele schaamte verdwijnt en mensen kunnen genieten van seks met een ander mens.